Over Nathalie

 

Ik voel me verbonden met mensen en werk vanuit mijn hart.

Rustig, gevoelig, betrokken, zorgzaam en flexibel. Dat zijn de eerste woorden die naar voren komen als ik mijzelf zou beschrijven. Ik ben een echt mensenmens. Ik geef veel maar blijf een beetje op de achtergrond.

Voor een luisterend oor kunnen mensen altijd bij mij terecht. Het liefst laat ik bij een oproep alles uit mijn handen vallen, zodat ik een ander kan helpen. Bij het luisteren ben ik volledig bij de ander en luister aandachtig, zonder oordeel. Ik voel me verbonden met mensen en werk vanuit mijn hart..

Als klein meisje wist ik een ding zeker: ik wilde later een beroep uitoefenen waarin ik er voor een ander kon zijn. Ik wilde een luisterend oor bieden en tegelijkertijd was ik al jong gefascineerd door de camera.

 

Inmiddels is mijn droom uitgekomen.

Als afscheidsfotograaf leg ik mooie herinneringen vast op de gevoelige plaat. Dat kan een uitvaart zijn, maar bijvoorbeeld ook een serie foto’s van een gezin, koppel of familie als herinnering voor later. Ik ben heel dankbaar dat ik zo een steentje kan bijdragen aan een vaak heftige periode.

Tijdens de fotoshoot zorg ik dat de sfeer ontspannen is, zodat jullie echt van elkaar kunnen genieten en het moment met volle aandacht beleven.

Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken!